Премиерът Бойко Борисов похвали работата на страната ни по проблема

...
Премиерът Бойко Борисов похвали работата на страната ни по проблема
Коментари Харесай

Ако всички държави работиха като нас по въпроса с митрантите, нямаше да има такъв проблем, радва се Борисов

Премиерът Бойко Борисов похвали работата на страната ни по казуса с миграцията.

``
реклама
" България е единствената страна, която се оправи по европейски метод с миграцията, спазвайки разпоредбите. Ако всички страни го бяха създали по този начин навреме, нямаше да имат проблеми. Споразумението с Турция за България работи прелестно. Предпазните уреди, граничните служители на реда, флота ни, армията, която изращат там, работи съвършено ", съобщи министър-председателят.

Запитан дали възможен друг резултат от избори до 2022 година може да обърне погледа на България на Изток, той отговори: " Ние сме най на Запад от Изтока и най на Изток от Запада. Зависи по какъв начин завъртиш картата. Ние имаме доста уравновесена политика. Видяхте по какъв начин Ципрас отиде до Москва да се помоли " Турски поток " да мине през Гърция. А нашата цел е да съберем газ отвред. И нашият план е сполучлив. Изтокът не е заплашителен за нас, там имаме доста сътрудници. Изтокът не е единствено Русия. Ами Арабския свят? Възстановяваме връзките и те стават все по-добри. И с Китай, и със Съединени американски щати поддържаме естествени връзки - едните са на Изток, другите са на Запад ".

" Изборите са си избори и там ще си проличи и отношението на хората и всяка една партия какво предлага. Контрабандата на цигари от 34 % падна на 5. Миналата година имаме 10 % нарастване на заплатите. Полиция, просвета, читалища, актьори. В театрите си купуваш за месеци напред билети. В колко бранша всичко това се направи. Изсветли се бизнеса, алкохола, цигарите... А в този момент и в горивата сега вършим едни неща - аз ви подсигурявам, че нещата ще бъдат същите като при цигарите. Драстично. Ще ги гледаме тогава огромни, дребни, междинни, с видеонаблюдение на всеки кран, на всяко пристанище. Дете с пояс да влезе, ще го забележим ", разкри Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР