Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа, този път

...
Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа, този път
Коментари Харесай

Борисов инспектира новата отсечка до Монтана и се самопохвали с магистралите

Премиерът Бойко Борисов още веднъж се качи на джипа, този път да, стана ясно от видео в персоналния му фейсбук профил.

 Как в Германия строят автомагистрали? Как в Германия строят автомагистрали?
Германия е известна в целия свят със своите автомагистрали, а мнозина даже ѝ завиждат за тях. Но знаете ли по какъв начин се строят скоростните пътища?...
Процесът е необратим, на голям фронт се работи, изключително на Мездра, сподели Борисов. С него е зам.-регионалният министър Николай Нанков.
Борисов разясни, че страната ни е доста красива, само че доста е мъчно да се строи . " Навсякъде са тунели и мостове, при всяко обитаемо място би трябвало да се създадат отклонения ", сподели той.
Отсечката сред Ботевград и Мездра пък бил планиран с голям брой кръгови, само че по тази причина решили да създадат доста мостови уреди. Премиерът акцентира, че още със започване на новия път Ботевград-Мездра незабавно са декларирали построяването на два нови завода. " Трябваше първо да създадем Люлин, Тракия, по-късно Марица и Струма, Хемус, обходите на София ", сподели Борисов.
Той подсети, че Европейски Съюз е отпуснало 250 млн. евро точно за Северозападна България с последната финансова рамка. Борисов напомним, че обходът на Габрово бил подготвен, вървял и тунелът на Шипка.
 Заркова: Виновна е Йончева, че ни излага пред чужденците какъв брой е откраднато от автомагистралите ни Заркова: Виновна е Йончева, че ни излага пред чужденците какъв брой е откраднато от автомагистралите ни
На Елена Йончева така й се пада. Тъй, ами. Да я вземе спецпрокуратурата! И Баба Яга да я вземе даже! Не стига, че е журналистка ами е и...
По традиция Борисов поздрави служащите. Нанков разясни, че до седмица ще влязат да работят по целия фронт, като се изчака да се прибере реколтата.
З аедно с тях бе и представителка на НПО-сектора, която настояваше и за тунел под Петрохан, който съгласно нея бил по-голям от този на Шипка. Пред нея Борисов подсети, че ни чака тежка зима и рецесия, само че към момента у нас не се усещала.
" Трябва работа, доста работа ", сподели той пред локалните жители, събрали се на обекта. До 2 години трябвало да свърши правата от Ботевград - Мездра. " Брюксел даде 200 млн. евро повече за района и се преборихме, с цел да се развива всичко тук.отсече Борисов пред локалните.
След това още веднъж се качиха на джипа. От думите му стана ясно, че можело да мисли дали с частно партньорство да се направи тунела под Петрохан, а с Мицотакис говорили за пътя до Александуполис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР