Премиерът Бойко Борисов направи първи коментар за неговите снимки, публикувани

...
Премиерът Бойко Борисов направи първи коментар за неговите снимки, публикувани
Коментари Харесай

Бойко Борисов с извънреден коментар за снимките от дома му, цитира учебниците на КГБ

Премиерът Бойко Борисов направи първи коментар за неговите фотоси, оповестени в обществените мрежи. За фрагментите се твърди, че са направени в спалнята на премиера.
Следете изявлението на премиера онлайн тук
" Нашите политически съперници през днешния ден удариха дъното . Омразата към нас стартира от момента, в който. От тогава се роди омразата към нас ”, уточни той.
„ То не бяха тоалетни, спални, операции. По-скоро въпросът е за какво и за какво в този момент се прави, а не преди изборите “, добави той.
Борисов означи, че юли месец е значим за страната ни.
„ Очакваме да отпадне механизмът, към днешна дата от всички институции, от които зависи, България върви решително, дружно с Хърватия, към Банковия съюз и Еврозоната, което значи и парична самостоятелност.
" Какво получаваме – компромати. ", съобщи той
" Подреждат, инсталират, вършат, костват, има цели звукозаписни студия основани. На форума в Давос ни демонстрираха по какъв начин се прави това. Как от едно мое сходно изявление – вършат костват, подреждат, прикачват на един, втори телефон.
Идват закани от президента, който би трябвало да бъде обединител на нацията, който бе махленски, в този момент желаят мен да ме вкарат в калта . Нито ще ме откажат, нито ще се спра, безапелационен е Борисов. Това са необратими процеси – банковия съюз. Това ужасно ги тормози ", уточни Борисов.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР