Премиерът Бойко Борисов направи ново видеоизявление на живо във Фейсбук

...
Премиерът Бойко Борисов направи ново видеоизявление на живо във Фейсбук
Коментари Харесай

Борисов: Не се слушайте лъжи, няма да затваряме държавата, през март-април ще я изправя

Премиерът Бойко Борисов направи ново видеоизявление онлайн във Facebook от вкъщи си, където продължава да е под карантина поради ковид. В него той се обърна остро към жълти медии, които са писали погрешни неща, описа по какъв начин се усеща и увери българите, че никой няма да остане гладен, в противен случай - през пролетта ще изправи страната след рецесията.

Ето какво сподели Борисов:

" Искам да поздравя тези лъжливи уеб сайтове с вуду магиите и измислиците - по какъв начин не ви е позор, бе, по какъв начин не ви е позор?! Няма да бъде затваряна страната, в противен случай, в този момент като началник се усещам най-сигурен, знам какво е първата седмица, какво е втората, по кое време е тежко. Знам, че здравите би трябвало да работят, инфектираните да се карантинират, болните - незабавно да се лекуват.

Затова усилихме лечебни заведения, служители на реда, огнеборци, всичко... В началото затваряхме, тъй като не знаехме какво е и да, даде резултат... Сега знаем какво е, знам, че самодисциплината, грижата за другия човек, за себе си, единствено това ни избавя. Държавата няма да стопира, душeвността на хората би трябвало да е постоянна, ужасно и гадно е, спор няма . Но преодолимо ли е? Преодолимо е! Заедно можем ли? Можем! Имаме ли всичко обезпечено, гладен няма да остане никой. Ваксините стартират да излизат. Февруари, март, април ще изправя страната...

Не се подвеждайте по лъжците, те това целяха - пуч, да няма парламент, да не могат да се финансират системите, страната да се срути. И след това да кажат: " За това е отговорен Бойко, в този момент ще вършим президентска страна и отиваме на друго място "... Няма да стане!

12-и ден (от 14-дневната карантина - б.р.), уповавам се скоро да съм измежду вас. Силен съм, усещам се задоволително убеден да уверя хората да преодоляват вируса. Разчитам на моите юнаци - докторите, сестрите - сменяйте протоколите, едните антибиотици дават резултат, другите не - въртете ги. Вие разбирате повече, помагайте на всеки човек... и Господ да е с нас!

Не вярвайте на смрадливите, не отровните, смрадливите... това е закононарушение, което вършиме - да лъжете от мое име... Пазете се, хватката е да се пазим, да не се заразим повече от нужното, всеобщо и по този начин ще минем най-добре в Европа, още сме на 17 място... ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР