Премиерът Бойко Борисов коментира предизборната кампания за местния вот, кондицията

...
Премиерът Бойко Борисов коментира предизборната кампания за местния вот, кондицията
Коментари Харесай

Борисов за ремонтите: Няма кой да чукне павенцето с чукче, но сега Граф Игнатиев ми е любимата улица

Премиерът Бойко Борисов разяснява предизборната акция за локалния избор, кондицията на ГЕРБ по места и проблемите на структурите по региони. Той не чака Йорданка Фандъкова да загуби изборите в София. „ Към този миг не позволявам такива благоприятни условия. Аз съм удобен човек. Няма такава доктрина. Голяма е разликата, ще видите. Важно е ГЕРБ да бъде първа политическа мощ . Важно е сътрудниците от патриотичния фронт също да се показват добре. “, сподели той в ефира на NOVA.

Министър-председателят съобщи, че това е най-евтината акция на ГЕРБ - без дарения от компании и физически лица и описа, че обичаната му улица в София е „ Граф Игнативев “. „ Граф Игнатиев в настоящия вид ми е обичаната улиц а. Живеех на Любен Каравелов и помня каква съсипия беше. Помня по какъв начин трамвая тракаше, от Руски монумент го чувах , не че слухът ми е огромен, просто толкоз тракаше. “, уточни той.

" Ние нямаме такива майстори, които редят паветата. Едно време са били единствено пандизчии и трудоваци. В тая тоталитарна в кавички страна, както приказват, няма кой да чукне павенцето с чукче ", разяснява още министър председателят.

Аз тази акция си направих труда да не я чувам, само че помня каква беше Костинбродската спекулация и лъжите тогава . Още има време, то още е петък. Костинбродската спекулация я направиха в деня за размисъл, в събота ", сподели още той.

„ Нормално е да омръзнем. Но това е като своя жена или собствен мъж - омръзне ти за миг, само че след това си викаш " По-добро от това няма ". Може нещо за миг да ти се види по-русо, по -хубаво. Но по-късно? Леко, леко си се примъкваш у дома и си мълчиш “, пошегува се Борисов. -->

Премиерът изрично отхвърли да има сделка с представителите на Патриотите – Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и Атака – за обособени градове . „ За да съм почтен, за Плевен водихме диалог, само че моите в ГЕРБ не се съгласиха с Вътрешна македонска революционна организация и те си издигнаха претендент там “, призна Борисов, само че отхвърли да е имало договорка за Пловдив.

Борисов обаче призна, че някои структури в страната са понесли тежки вреди. Няма да не помни, когато влязох във Велико Търново и видях афиш „ Цветановград “. Няколко пъти съм му правил забележки и когато излезе и сподели, че никой не може да го накаже, тогава към този момент нямах избор. Аз съм набожен човек и знам,че всеки може да бъде осъден, че Бог може да те накаже. “, сподели министър председателят.

„ Това е народна власт. С едни се разделихме, с други ще се разделим. Имаше малко време. Четири месеца след европейските избори и отново сме в избори “.

„ Цвета Караянчева води същинска борба с Движение за права и свободи в Кърджали. Там няма други партии и борбата е страховита. “, акцентира министър председателят.

„ В Ямбол може да имам и вреда, уповавам се да нямам, само че беше по-хубаво за хората там да видят, че партията е безкомпромисна към някой, който се е помислил за дерибей.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР