Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на инфраструктура в селата около

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на инфраструктура в селата около
Коментари Харесай

Борисов инспектира изграждането на инфраструктура край Велинград

Премиерът Бойко Борисов инспектира построяването на инфраструктура в селата към Велинград. В село Биркова се построява ново учебно заведение, а на 24 май Борисов даде обещание на жителите то да е готово до началото на образователната година.

Министър-председателят към този момент ревизира построяването на околовръстния път на Велинград и рехабилитацията на пътя до Сърница. Премиерът е съпроводен от министъра на финансите Владислав Горанов, заместник-регионалния министър Николай Нанков и от кмета на Велинград Костадин Коев.

На жителите на село Кръстава Борисов даде обещание построяването на асфалтов път и детска градина.

Гимназията по горско стопанство във Велинград, в която се образоват деца от 13 области на страната, ще получи постройка за общежитие, пое ангажимент министър председателят.

"Когато хората са удовлетворени и аз съм благополучен. Ремонтът на Южния обход на Велинград е дълго чакан план. Околовръстното беше в доста неприятно положение, елементарно се наводняваше. Сега се уголемява габаритът на пътя, ще се извърши отводняване, построяват се и канавки. Това ще бъде огромно облекчение както за жителите на града, по този начин и за туристите. Трафикът доста ще се облекчи ", написа по-късно Борисов във Facebook.

"Ето по тази причина ги е гняв. Могат да ме снимат гол, колкото желаят ", разяснява министър председателят на място, имайки поради изтеклите в интеренет фотоси от спалнята му.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР