Премиерът Бойко Борисов, член на ръководството на БСП и кандидати

...
Премиерът Бойко Борисов, член на ръководството на БСП и кандидати
Коментари Харесай

Водещи политици осъдиха долнопробния компромат срещу арх. Борислав Игнатов

Премиерът Бойко Борисов, член на управлението на Българска социалистическа партия и претенденти за кмет на София осъдиха долнопробния компромат против арх. Борислав Игнатов - повдигнат за градоначалник на столицата от "Демократична България ".

В четвъртък столичен уебсайт популяризира интимни персонални фотоси на дамата до Игнатов.

"Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достолепие. Опитът да се уязви един от претендентите за кмет на София по подобен непоносим метод, е освен неприлично, то убива смисъла от всичко, което вършим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и отпътуват, само че би трябвало да останем индивиди! ", разяснява Йорданка Фандъкова в обществените мрежи.

Солидарност изрази и другият главен претендент в конкуренцията в столицата - Мая Манолова: "Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е изключително психологично положение, което бих нарекла политическа шизофрения. Солидарна съм с претендента на "Демократична България " за мерзостта, която търпи. На мен ми се постанова да върша същото и го разбирам добре. Някога се споделяше, гущера си отрязал опашката. Днес е останала единствено опашката. Отвратена съм. Нито една власт не допуска човек да падне толкоз низко ".

Отношение взе и министър председателят Бойко Борисов- също в обществените мрежи. "Не одобрявам опитите посредством публикуването на персонални фотоси на едно момиче да се уязви претендент за кмет на София. С сходни похвати се прекрачват граници, които до момента не са били преминавани. Бил съм нападнат неведнъж по сходен метод. Не одобрявам подобен вид дейности и изрично ги съдя ", уточни министър-председателят и водач на ГЕРБ.

Остър бе и коментарът на депутата от Българска социалистическа партия и член на изпълнителното бюро на партията Крум Зарков.

"Намирам за безусловно дъно, за нетърпима низост, за най-долнопробно държание, да атакуваш политическия си конкурент с персоналните фотоси на негови близки. Нито секунда няма да понасям в листата си споделящите сходни изявления, а всеки тиражиращ ги тук или в живия живот заслужава само пренебрежение. На пострадалите заявявам цялото си състрадание и взаимност ", съобщи Зарков.

Прокуратурата към момента не е взела отношение по случая.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР