Премиерът Бойко Борисов бе награден с орден „Черна гора“ с

...
Премиерът Бойко Борисов бе награден с орден „Черна гора“ с
Коментари Харесай

Борисов получи важно признание!

Премиерът Бойко Борисов бе награден с медал „ Черна гора “ с лента от президента на страната Мило Джуканович. Най-висшето държавно отличие беше връчено на българския министър председател в символ на признателност за поредните му старания и поддръжката на страната ни за европейската вероятност на Черна гора. Това оповестиха от държавната пресслужба.




В своята тирада министър председателят Борисов благодари за премията и съобщи, че това е оценка за България по време на европредседателството.



Българският министър-председател напомни, че през тези 6 месеца страната ни постави големи старания за европейското приобщаване на страните от Западните Балкани.



" Всички пристигнаха в София, направихме доста срещи, по-късно самодейността „ 16+1 “ и Берлинския развой в Лондон. Ще продължаваме интензивно да си сътрудничим в границите на НАТО и съм уверен, че ще продължим да работим дружно и в Европейски Съюз “, съобщи още министър председателят Борисов.

" Приятелството и поддръжката, която Бойко Борисов оказа, е доста по-дълга от тези 12 години самостоятелност на Черна гора. Бойко Борисов, като министър-председател, постави един самобитен отпечатък в двустранните връзки “, съобщи по време на награждаването президентът Джуканович.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР