Премиерът акад. Николай Денков е уволнил зам.-министъра на вътрешните работи

...
Премиерът акад. Николай Денков е уволнил зам.-министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Денков е уволнил зам.-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев

Премиерът акад. Николай Денков е уволнил зам.-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев. Това съобщи министър-председателят на ексклузивен брифинг.

" Възлагам на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев следствие за проявените случаи на полицейско принуждение ", добави той по подов митингите в София в четвъртък вечер.

" Вместо футболен празник, през вчерашния ден наблюдавахме грозни подиуми на принуждение. Има неточности от страна на Министерство на вътрешните работи. Но не може да си затворим очите пред сцените, в които обособени служители на реда биеха и ритаха паднали жители. Изпратих към този момент писмо до централата на УЕФА и Етичната комисия. Ще потърся позията и на ФИФА. Уволних заместник-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев ", заяви министър председателят.

" Ще обсъдя оставката на вътрешния министър Калин Стоянов първо с вицепремиера Мария Габриел, която в този момент е в чужбина ", посочи Денков.

Той заяви, че няма забележки към спортния министър Димитър Илиев, чиято оставка също бе поискана.

" Към Калин Стоянов виждам несъответстваща оценка на ситуацията. Той ме уверяваше, че не чака провокации ", посочи Денков.

Очаквайте детайлности!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР