Премиера в бургаския клуб Модерен театърКъсометражният филм Нежеланият късмет“ на

...
Премиера в бургаския клуб Модерен театърКъсометражният филм Нежеланият късмет“ на
Коментари Харесай

17-годишен ученик направи филм за диабета

Премиера в бургаския клуб " Модерен спектакъл "
Късометражният филм „ Нежеланият шанс “ на 17-годишния Мартин Германов ще бъде премиерно прожектиран на 4 май в клуб „ Модерен спектакъл “ в Бургас. 

Филмът със сценарист Ивайло Германов и оператор Христо Димитров - Хиндо, показва всекидневието на момче с диабет и трагичните последици, до които неналичието на осведоменост за това все по-разпространяващо се заболяване, може да докара. 

„ Направих този филм, тъй като е извънредно време да се обърне съществено внимание на този проблем, който се неглижира в цялата страна “ сподели Мартин Германов. Той е възпитаник в паралелка „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “ в Национално учебно заведение за музикално и театрално изкуство „ Проф. Панчо Владигеров “  в морския град.   Негови предишни креативен планове включват тийнейджърски онлайн музикални и видео излъчвания.

Във кино лентата, в който основната роля е поверена на Преслав Матев, а централна второстепенна роля играе Атанас Костадинов, вземат участие възпитаници, учители и зам. шефът на учебното заведение.

Текст под фотография: Мартин Германов е възпитаник в  НУПСИ „ Проф. Панчо Владигеров "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР