Премиера на детската книжка Моят ден“ на Мирела Тодорова-Боева ще

...
Премиера на детската книжка Моят ден“ на Мирела Тодорова-Боева ще
Коментари Харесай

Премиера на детската книжка „Моят ден“ на Мирела Тодорова-Боева

Премиера на детската брошура „ Моят ден “ на Мирела Тодорова-Боева ще се състои на 21 ноември /вторник/, 17.30 ч., във фоайето на добричката районна библиотека.

„ Моят ден “ е първата осъществена концепция за детска книга на Мирела Тодорова-Боева, просветително издание за най-малките читатели (0-4г.), основана с обич и мисъл.

Идеята се ражда напълно естествено, откакто авторката става родител и стартира да търси нещо, което да помогне в приучаването на детето й към първите привички и отговорности по занимателен и неналожителен метод. Тъй като не намира тъкмо това, което желае, на българския пазар, взема решение да го сътвори. Черпейки ентусиазъм и обич от сина си, както и мисъл от професионалните си познания, то резултатът е издание, което с изключение на, че учи и поддържа. Художничката Десислава Ганева приема с наслада концепцията й да нарисува илюстрациите.

Книжката предлага на децата обикновен сюжет с красноречиви илюстрации, пресъздаващ случки от всекидневието на всяко дете. Проследявайки дневния темп на детето от неговото пробуждане до неговото лягане, тя предизвиква самостоятелността и последователността, оказва помощ в приучаването на детето към първите привички и отговорности. Едновременно с това, за дневния темп носи сигурност на децата, което е съществена нужда в ранното детство.

Мирела Тодорова-Боева е родена в Добрич. Завършва бакалавър, магистър и още няколко квалификации в областта на Психологията, тя избира да разшири професионалните си умения и с магистратура по Арттерапия. През 2021 година става майка и желанието й да даде най-хубавото образование и обучение на детето си я насочва и към проучване на разнообразни типове педагогики. Завършва курсове по Монтесори и Валдорфска педагодика, интересува се и от Слънчева педагогика.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР