Премахването на грима е голяма мъка за някои дами. Нещо

...
Премахването на грима е голяма мъка за някои дами. Нещо
Коментари Харесай

5 правила за сваляне на грима без да увредим кожата

Премахването на грима е огромна тъга за някои дами. Нещо боде, пари, нервира очите. И след процедурата кожата става зачервена и се лющи. Това не постоянно е резултат от потреблението на неверния артикул. По-често повода е злоупотребата даже с най-хубавия козметичен артикул.
Интензивно триене
Когато отстраняват грима от очите, доста дами се стараят толкоз доста и търкат толкоз мощно, че кожата се зачервява и възпалява. Понякога те даже разтягат кожата, с цел да не пропуснат останки от козметика в гънките. Това са най-травмиращите дейности във връзка с личното ви лице.
За вярното унищожаване на козметиката би трябвало да се употребява напълно друга техника. Памучните тампони се навлажняват с определения артикул, единият се слага под миглите и от горната страна се покрива с втори. По този метод по кожата не остават следи от омекотена козметика и не е нужно да премахвате остатъците от нея.
 Студът не е спънка за хубостта: по какъв начин да се грижим за кожата през зимата Студът не е спънка за хубостта: по какъв начин да се грижим за кожата през зимата
Пренебрегването на грижата за кожата през зимата е като излизането на разходка без пухено яке и топла шапка в студа. Идеята е смела, само че...
Универсално средство
Момичетата доста обичат да избират артикули 3 в 1 и така нататък Изглежда по-икономично и е по-удобно да го вземете със себе си на път: една бутилка е по-лека от три. Но има дребна детайлност. Съставът на козметика за очи, устни и лице е друг. И с цел да е в действителност универсално, би трябвало да поставите всички нужни съставни елементи в бутилката. И това доста въздейства върху успеваемостта. Освен това едно момиче може да употребява устойчива серпантина за очите си, искра за устните си и лек BB крем за лицето си. Това са изцяло разнообразни текстури.
Същият резултат има и останалата козметика, която дават обещание да прочисти и тонизира, регенерира, подхрани. За вярна грижа би трябвало да изберете целеви артикули, които са подобаващи за вашия вид кожа.
Пилинг и скраб
Тези артикули оказват помощ на кожата да се отърве от мъртвите частици и да форсира образуването на нови. Но би трябвало да съблюдаваме продължителността на тези процеси. Прекалено честото ексфолиране ще повреди пласта на към момента младите кожни кафези, наранявайки кожата и причинявайки инфектиране. За мазна кожа можете да прилагате ексфолианти 1-2 пъти седмично, за сензитивна и суха кожа един път на 1-2 седмици.
 5 трика за гръмък грим 5 трика за гръмък грим
Жените обичат да наподобяват съвършено, без значение от възрастта. Някои употребяват ослепителен грим всеки ден, други се лимитират в потреблението...
Тонизиране
Това е процедура, която доста девойки подценяват. Те имат вяра, че е задоволително да почистят кожата и да нанесат крем. Но те не помнят, че процедурата за разчистване нарушава киселинно-липидната преграда на кожата, която би трябвало да се възвърне, преди да се приложат питателните субстанции. Тоникът възстановява рН салдото, успокоява, укрепва - приготвя за оптимално асимилиране на питателните субстанции от кремовете.
Състав на средствата
 За страдание, в красивата бутилка от време на време се крие състав, който надалеч не е потребен за кожата. За да компенсират неналичието на скъпи съставни елементи, производителите прибавят нападателни аналози. Да, инструментът ще се оправи със своята цел. Но кой подсигурява сигурността му. Дерматолозите слагат под въпрос сигурността на SLS, фталатите, формалдехидите и парабените. В листата на съставките тези субстанции би трябвало да бъдат ясно разграничени и такива артикули би трябвало да се заобикалят.
Гримът се трансформира в метод дамите освен да се украсяват, само че и опция за себеизразяване. Момичетата обичат да опитват с грима. Ако процесът на разчистване на кожата е верен, тогава кожата няма да страда толкоз доста от въздействието на козметиката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР