Премахване на луничките и старческите петна с ябълков оцет и

...
Премахване на луничките и старческите петна с ябълков оцет и
Коментари Харесай

Премахване на луничките и старческите петна с домашен компрес

Премахване на луничките и старческите петна с ябълков оцет и сок от лук.

Тази ефикасна рецепта идва от Австралия, предложена от кожния лекар Дъг Уилсън, която може да се употребява за сполучливо лекуване на кожни недостатъци и реализиране на тяхното избелване.

Народната медицина постоянно има решение за съвсем всички проблеми, тъй че може да се оправи и с петната, които се появяват по кожата в преклонна възраст.

Австралийският доктор Дъг Уилсън, създател на книгата “Стареене за начинаещи ”, открива мощни решения за бързо унищожаване на старческите петна.

Луничките се срещат и при младежите вследствие на прекалено излагане на слънце.

Посетете доктор, в случай че забележите следните признаци: петната порастват бързо, зачервяване, кървене, сърбеж и сензитивност на кожата, в случай че петната са доста тъмни.

Ако обаче имате елементарни старешки петна, можете да ги премахнете и с естествени предписания.

Д-р Дъг Уилсън откри естествено, бързо и мощно решение, което оказва помощ за унищожаване на старешки петна. “Естественото ” лекарство се състои от ябълков оцет и сок от лук.

Рецепта
Обелете лука и го нарежете на части. Поставете го в блендер или сокоизстисквачка и го смелете, до момента в който получите каша. Добавете същото количество ябълков оцет, по-късно разбъркайте още малко.

След това нанесете сместа върху памучен плат, по-късно я поставете като компрес върху ръцете и местата, където имате старешки петна (зона на деколте и др.). Оставете да работи половин час, след което изплакнете щедро със студена вода.

Вижте още: Обичайте майките си, тъй като имате огромен шанс!

Използвайте тази примес за унищожаване на луничките и ще останете удовлетворени от резултата!

Ако останете от сместа, съхранявайте я в стъклен буркан в хладилника до 20 дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР