Прелюбопитна история за срещата си в обвиняемия в 18 възможно

...
Прелюбопитна история за срещата си в обвиняемия в 18 възможно
Коментари Харесай

Социолог разкри какви са пердетата на Божков

Прелюбопитна история за срещата си в обвинения в 18 допустимо най-тежки закононарушения олигарх Васил Божков описа социологът Мира Радева. Тя разкри пред Радио Пловдив, че е била поканена от хазартния необут в офиса му на улица " Московска " в София преди години, във връзка на политически план за парламентарни избори, като Божков е лобирал за прочут предприемач. " Оставаше 1 месец до изборите и аз споделих, че са закъснели и ще изгубят. Тогава за първи път видях, че има и бронирани завеси ", разкри Радева.

Мира Радева дефинира поръчката на Божков за политически план като несериозна.  От новите политически планове – на Цветан Цветанов, Мая Манолова и Слави Трифонов, тя дефинира като по-съществен само този на Дългия

" Въпреки високия рейтинг на премиера и държавното управление към средата на рецесията с COVID-19 - при рецесии хората имат потребност да бъдат направлявани, някой трябваше да вземе контрола, идващата икономическа рецесия ще смъкна рейтинга на ръководещите доста бързо, лятото няма да компенсира нищо ", разяснява обстановката в страната Радева. В този подтекст, тя акцентира, че президентът Радев не е съумял да се прояви като обединител, нито Българска социалистическа партия е натрупала позитиви, само че все пак, не се обрисуват предварителни избори, „ тъй като няма кой да се наеме с ръководството в този миг ". За подписката на Българска социалистическа партия за събаряне на държавното управление, Радева сподели, че „ това е регулярно проявяване, тъй като би трябвало да покажат мускули ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР