Прелестната Амал Клуни се появи като дискодива на парти, посветено

...
Прелестната Амал Клуни се появи като дискодива на парти, посветено
Коментари Харесай

Амал Клуни блесна със стил и визия на парти за Хелоуин

Прелестната Амал Клуни се появи като дискодива на празненство, отдадено на Хелоуин, в Лос Анжелис в петък. Съпругата на Джордж Клуни притегли вниманието на купона с визия, въодушевена от 70-те години.

Амал бе на празненството, носещо името на първокласна марка алкохол, един от притежателите на която до неотдавна бе брачният партньор й. Именитият артист не бе видян на събитието. Неговият сътрудник в продадения към този момент бизнес Ранди Гербер обаче бе там, съпроводен от цялото си семейство: брачната половинка му - някогашната манекенка Синди Крофорд, и децата му - моделите Кая и Пресли Гербер.

Амал Клуни се появи в замайващ ослепителен тоалет като дискодива от 70-те. Той бе допълнен от огромни златни обеци и подобаващи слънчеви очила, а прическата също бе издържана в нужния жанр. Медиите оттатък океана разясняват, че Амал Клуни за следващ път е потвърдила за какво е считана за фешън икона.

 Амал Клуни Guliver/Getty Images

Синди Крофорд също бе с визия в ретро жанр. Тя бе заложила на рокля в лилаво и коралово и лъскави сандали на висок ток. Бившият модел бе накъдрила косата си, завършена в стилна прическа.

На празненството блестеше и Ким Кардашиян, която бе съпроводена  от своя добър другар Джонатан Чебън. Реалити звездата бе взаимствала костюма си от певицата Шер, която се появи с сходно екзотично облекло на церемонията за връчване на премиите Оскар през 1973 година. Партньорът на Ким за вечерта - Джонатан Чебън, уважавайки избора на своята другарка, изглеждаше като някогашния брачен партньор на Шер - Сони Боно, на същото събитие.

Партито за Хелоуин ознаменува значима година за Джордж Клуни и Ранди Гербер, които продадоха бизнеса си с първокласна марка текила за 1 милиарда $.
 Амал Клуни Guliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР