Прекрасен татко“ изпрати сърцераздирателно текстово съобщение на жена си мигове

...
Прекрасен татко“ изпрати сърцераздирателно текстово съобщение на жена си мигове
Коментари Харесай

„Прекрасен“ баща изпрати на съпругата си последно сърцераздирателно съобщение мигове преди да влезе в океана

„ Прекрасен баща “ изпрати сърцераздирателно текстово известие на жена си мигове преди да посегне на живота си, като влезе в морето, разкри следствие.

Хеликоптер на полицията в Девън и Корнуол видя 47-годишния Бен Уиър да се разхожда по плаж в Ексмут, Девън, и да навлиза в морето през септември предходната година. Екипите на бреговата защита и RNLI бяха изпратени в региона и той беше изваден от водата, само че макар всички старания на службите за незабавна помощ умря на място.

По-рано същия ден брачната половинка му, Елизабет Уиър, получи текстово известие от брачна половинка й, в което той твърди, че фамилията му ще бъде „ по-добре “ без него, защото той твърди, че се е „ провалил като сътрудник “. Съобщението приключва с извиненията му и споделя какъв брой доста обича нея и децата им, заяви PlymouthLive.

По време на процеса госпожа Уиър подлага на критика полицията и сподели, че пренебрегват молбите й да намерят брачна половинка й. Тя научила от сътрудници, че брачният партньор й е бил изваден от водата от избавителната лодка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР