Пожарникари евакуират повече от 200 пациенти от болница в Лос Анджелис след прекъсване на тока

...
Прекъсване на електрозахранването през нощта в болница в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Прекъсване на електрозахранването през нощта в болница в Лос Анджелис доведе до евакуацията на повече от 200 пациенти от сграда, в която се помещават отделения за интензивно лечение на новородени и акушерство,според пожарната служба в Лос Анджелис.

Прекъсването е възникнало в шестетажна сграда в болница White Memorial, каза капитанът на пожарната в LA City Cody Weireter пред репортери във вторник сутринта, като го нарече „спешен случай с много голям обхват“.

От 271 пациенти в заведението, 21 са счетени за критични, каза Weireter.

Не е ясно дали прекъсването е причинено или свързано с Хилари, която удари Южна Калифорния в неделя като тропическа буря с проливен дъжд и наводнения, преди да отслабне до посттропически циклон.

В White Memorial Hospital „Пожарникарите и парамедиците на LAFD трябваше да работят в координирани усилия, за да транспортират (пациенти) надолу по стълбите и стълбищните клетки до чакащите линейки“, каза Weireter. Тези линейки ще транспортират критичните пациенти до близките болници, докато пожарникарите отвеждат останалите некритични пациенти до друго съоръжение в кампуса на болницата.

„В този момент се движим възможно най-бързо, за да се опитаме да транспортираме тези пациенти“, каза Вайретер.

CNN се свърза с болницата за допълнителна информация.

Пожарната първоначално е получила сигнал в 23:45 часа. местно време в понеделник, че сградата е загубила електричество и нейните резервни генератори не работят, казаха от отдела по-рано на CNN. Длъжностни лица реагираха, за да помогнат при евакуацията, като се даде приоритет на пациенти със спешни нужди, като тези на вентилатори.

Джеймиъл Линч от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР