Преимуществото на хималайската сол пред обикновената е, че тя е

...
Преимуществото на хималайската сол пред обикновената е, че тя е
Коментари Харесай

Хималайската сол ни подмладява!

Преимуществото на хималайската сол пред елементарната е, че тя е изцяло натурална и без отрови. Хималайската сол е по-чиста и по-добра. Тя се добива от пакистанска част на Хималаите, където няма замърсяване с нездравословни субстанции.

Там тя е известна като бяло злато, само че все пак си наименование хималайската хол в действителност е с розов цвят. Това се дължи на атоми, които са включени в кристалната ѝ решетка и са едни от най-съвършените форми в природата. Съдържа натурални минерали и детайли, които се намират и в човешкото тяло.

Хималайската сол носи редица изгоди за здравето, тя съумява да управлява водните равнища в човешкото тяло, с цел да може да действа по-добре.

 Сол

Поддържа доста положително равнище на кръвната захар и лимитира външните признаци на стареене. Повишава здравината на костите и понижава мускулните конвулсии, както и проблеми със синусите.

Понижава риска от артрит и ревматизъм, както и риска от поява на камъни в бъбреците. По време на бременност също е доста потребна, тъй като усъвършенства състава на амниотичната течност.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР