Преходът на Рафаел дос Аньос към мястото на претендент в

...
Преходът на Рафаел дос Аньос към мястото на претендент в
Коментари Харесай

Дос Аньос с доминантна победа над Роби Лоулър

Преходът на Рафаел дос Аньос към мястото на кандидат в полусредна категория на UFC е към този момент приключен. Бившият първенец на организацията в лека категория се качи една дивизия нагоре, откакто записа две следващи загуби в досегашното си равнище.

И в случай че имаше някакви подозрения, че той е законен кандидат в новата за него полусредна категория, Дос Аньос ги унищожи на пух и прахуляк, откакто изцяло господства някогашния първенец в дивизията Роби Лоулър в продължение на пет рунда в главната борба на събитието на UFC в Уинипег, Канада. Резултатът от съдийското решение е изцяло сладкодумен - 50:45 в интерес на бразилеца.

"Просто съм доста благополучен, знаете по какъв начин е, в тази игра съм от много време, тъй че е наслаждение да се биеш с войник като Роби ", съобщи Аньос след края на срещата.

С тази си победа Дос Аньос (28-6) има вяра, че към този момент е спечелил правото си да се изправи против първенеца в категорията Тайрън Уудли, който все още е отвън строя, защото му следва интервенция на рамото.

"По мое мнение аз просто победих най-трудния конкурент в дивизията. Заслужавам мач за купата и поради историята, която имам в спорта. Вече 10 години с удрям за UFC и мисля, че съм направил задоволително, с цел да си заслужа борба за купата ", добави Аньос.

Бившият първенец Лоулър пък сподели почит към своя конкурент и добави, че няма никаква визия какво е бъдещето за него оттук насетне.

"Дос Аньос свърши отлична работа. Това просто не беше моята вечер. Не съумях да направя това, което желаех. Той свърши своята работа по страховит метод, нанесе положителни удари с колене и ръце. Що се отнася до моето бъдеще, на следващия ден ще се прибера вкъщи и ще си умря, единственото това мога да ви кажа към този миг ", съобщи Лоулър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР