Преговорният процес, мирното решаване на въпроса за събитията в Украйна,

...
Преговорният процес, мирното решаване на въпроса за събитията в Украйна,
Коментари Харесай

Румен Петков: Преговорният процес и мирното решение в Украйна нямат алтернатива

Преговорният развой, мирното решение на въпроса за събитията в Украйна, нямат опция. Това съобщи пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и акцентира, че това е настройката на огромната част на страните членки на Европейски Съюз, в това число и Англия, като изключение прави единствено Полша.

" От унищожаването на цели квартали, предприятия, на хранилища със зърно явно значи, че украинските въоръжени сили целят задълбочаване на дестабилизацията и необратимост на военния спор ", разяснява Петков.

„ Докато Зеленски обслужва ползите на Съединени американски щати, фразата че Съединени американски щати ще продължат войната с Русия до последния украински боец добива от ден на ден наличие “, заключи той.

Колкото до европейското бъдеще на Украйна и Молдова, Петков изрази подозрение, че двете страни дават отговор на обикновените условия и критерии на Европейски Съюз. Той добави, че резервирано отношение за започване на преговорния развой с тези страни е налице и от редица страни, като Унгария, Нидерландия, Дания, Португалия.

„ Продължавам да показвам безапелационната позиция, че госпожа Фон дер Лайен гледа на Молдова и Украйна като на купувачи на ваксини, които се създават от брачна половинка й, а не като на страни, които могат да дадат в този си тип значителен принос в европейското семейство “, сподели още ръководителят на Политическа партия АБВ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР