Преговорите с Байерн (Мюнхен) за трансферната сума на Дино Топмьолер

...
Преговорите с Байерн (Мюнхен) за трансферната сума на Дино Топмьолер
Коментари Харесай

Преговори с Байерн бавят новия треньор на Айнтрахт

Преговорите с Байерн (Мюнхен) за трансферната сума на Дино Топмьолер към този момент спъват треньора да застане отпред на Айнтрахт (Франкфурт), твърди немският вестник " Билд ".

Топмьолер бе асистент на Юлиан Нагелсман при баварците до уволнението на младия експерт през март, само че към момента има контракт с тях.

Според " Билд " освобождаващата уговорка на Дино Топмьолер не е толкоз солидна шестцифрена сума. От баварския клуб желаят 500 000 евро отплата, само че “франките ” не желаят да платят тази сума, като е допустимо да се стигне до компромисна сума от 250 000 евро.

Скорошните промени в управлението на гранда от Мюнхен също може да усложнят и забавят процеса. Байерн остана без състезателен шеф след раздялата с Хасан Салихамиджич преди към седмица. Клубът напусна и изпълнителният шеф Оливер Кан.
 Гласнер: Гордея се с тези две години в Айнтрахт Гласнер: Гордея се с тези две години в Айнтрахт
Очаква се Дино Топмьолер да размени досегашният ментор на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер, който напуща след загубата във финала за Купата на Германия от Република България Лайпциг с 0:2.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР