Предвиждаме интензивни разговори с превозвачите, за да може цената на

...
Предвиждаме интензивни разговори с превозвачите, за да може цената на
Коментари Харесай

От АПИ не искат тол такса под 15 стотинки на километър

Предвиждаме интензивни диалози с превозвачите, с цел да може цената на тол таксите да бъде усъвършенствана. Това съобщи виновният от АПИ за развиването на тол системата проф. Олег Асенов.
Тарифа под 15 стотинка на километър не трябва да има, счита Асенов. Очакваните доходи от такси от АПИ са 600 – 750 млн. лв., само че това е при цена 18 – 25 стотинки на километър.
Що се отнася до изчисляването на тежестта на камионите, Асенов съобщи пред bTV, че се употребява 3D скенери, а до момента в който транспортното средство се движи, специфични датчици на автомагистралата наблюдават дали е претрупан. " Можем да забележим и по какъв начин е претрупан – дали товарът е повече вляво или вдясно ", добави чиновникът. Когато се хване претрупан камион, се намесва така наречен тол полиция, която стопира камиона и сформира акт.
За край Асенов разяснява пожара на моста на Автомагистрала " Струма " при Дупница. Прави се цялостно снимане на структурата, какви вреди са нанесени. В рамките на 45 дни може да бъде пуснато придвижването в едната посока, посочи Асенов. Официално мнение за проблематичния сектор ще има в петък, 23 август. Асенов даде обещание и ограничения за предварителна защита, с цел да няма втори подобен случай.
С какво блесна Асенов като експерт – припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР