Предвижда ли се в бюджета повишаване с 20% възнагражденията на

...
Предвижда ли се в бюджета повишаване с 20% възнагражденията на
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов: Защо в бюджета няма пари за служителите в системата на МВР?

Предвижда ли се в бюджета повишение с 20% възнагражденията на чиновниците в системата  на Министерство на вътрешните работи, както и възстановяване на социално-битовите условия за работа?

Явно не се плануват, тъй като ние не видяхме това, съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, обръщайки се към вицепремиера и финансов министър Ахмед Ахмедов по време на дебатите за плановете в държавната хазна.

От 6 месеца следим едно анализиране и липса на благосклонност във връзка с чиновниците в системата на Министерство на вътрешните работи. Г-н Рашков е министър от една година, с него имаме една допирна точка във връзка с промяната, която следва в системата на Министерство на вътрешните работи, а точно повишение на възнагражденията на чиновниците на системата на Министерство на вътрешните работи и най-много на възстановяване на социално-битовите условия, само че уви това това не го виждаме в бюджета, сподели Ахмедов.

Поради тази причина Движение за права и свободи няма да поддържа бюджета на първо четене, съобщи националният представител. И добави: „Но за нас това значи единствено преди всичко неприятно качество на услугата в системата на Министерство на вътрешните работи и второ властимащите не се интересуват от сигурността и най-много от чиновниците на системата на Министерство на вътрешните работи.“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР