Предвид успехите през последните 15 години е съвсем нормално очакванията

...
Предвид успехите през последните 15 години е съвсем нормално очакванията
Коментари Харесай

Звучният провал на Капитан Марвел 2

Предвид триумфите през последните 15 години е напълно обикновено упованията и условията към всеки идващ филм на Marvel да бъде все по-високи.
 Кинопремиерите за ноември, измежду които са
Най-очакваните кинопремиери за ноември

Две от тях са български

Високопоставена летва, в която последните филми на студиото като че ли започнаха все по-често да се спъват. Поредното доказателство за това са рекордно ниските доходи на " Капитан Марвел 2 ".

В бокс офиса в Северна Америка филмът регистрира доходи в размер на 47 милиона $ за първите три дни от премиерата си, което е най-слабият дебют на супергероиски филм на Marvel досега.
 Снимка 641174

Всъщност " Капитан Марвел 2 " е 33-ият филм от киновселената на Marvel, а с изключение на него, има още два кино лентата с неприятно показване. Това са " Невероятният Хълк " (55.4 милиона долара) и " Ант-Мен " (57.2 милиона долара).

" Диада " отвя конкуренцията в българския бокс офис

Повече от положително показване

В останалата част на света " Капитан Марвел 2 " регистрира доходи в размер на 63.3 милиона $, което значи, че общо в международен мащаб филмът е спечелил 110 милиона $. Според Variety, от Disney са се надявали на най-малко 140 милиона $ доходи, само че това не се е случило.

Какво да чакаме от " Капитан Марвел 2 "

Цели двама нови супергерои вършат дебюта си на огромен екран

Тези доходи не са по никакъв начин положителни на фона на изхарчените пари за направата на кино лентата. Около 220 милиона $ са отишли за продуцирането и към 100 за маркетинг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР