Предвид твърдение на лидера на Възраждане Костадин Костадинов, че семейството

...
Предвид твърдение на лидера на Възраждане Костадин Костадинов, че семейството
Коментари Харесай

Създател на журналистическа рубрика във Фейсбук отговори на Костадин Костадинов за твърдението, че е заплашвано семейството му

Предвид изказване на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, че фамилията му е било унизено, в съотвествие с журналистическата нравственос дава право на отговор от хората, за които приказва Костадинов:

" Пиша Ви по отношение на от 14.10.2021 година, в която водачът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов насочва обвинявания и прави внушения, които освен, че не са истина, а са мощно пресилени. По създание, ще опиша за случилото се.

Рубриката " Шибанистан " е мое дело (бел. ред. - може да бъде проследена във Фейсбук). Автор и редактор съм си аз, дружно с екип от младежи, с които работя. Журналист на свободна процедура съм и към този момент една година, вършим тази графа, както и предицата #ИмаТакиваКандидатиЗаВласт. С тази графа, целим да завишим правната просвета на младежите, както и да търсим отговори на значими политически въпроси по настоящи политически тематики.

Още март месец т.г., започнахме да демонстрираме лицата на 04 МИР, които до един са повече от неуместни сами по себе си като кандидатури. Заради неразбираемото минало и всички обвързаности на локално и централно равнище. Започнахме от Калоян Янков, който беше народен представител в 45 и 46 Народно събрание, както и ръководител на краткотрайната комисия, която " разследваше " Ахмед Доган (бел. ред. - така наречен ). Това ме предизвика да диря отговорите на тези въпроси, които заради знайни за нас аргументи не намират " естрада " в националните медии, а и поради политики на медиите не се разрешава сходно говорене. Е, интернет е бъдещето и тук, не важи " редакторската политика ". Все отново, всичко което сме снимали до в този момент, над 60 епизода, е направено напълно уповавайки се на българското законодателство.

Бях предизвикан, както от нашите клиенти, по този начин и от хората, които наблюдават активността ни в Facebook. Провокиран да покажа и Костадин Костадинов. Получихме редица сигнали, както за самият него, по този начин и за лицата, които под някаква форма се въплъщават с " Възраждане ", а и 90% от информацията е обществено известна. Просто, отговорите на Костадинов, свързани с всички обстоятелства и условия, около имуществото му, не задоволяват публичният интерес, който е съсредоточил близо 2 млн. лв., в ръцете на Костадинов. Самият Костадинов е претендент за президент към днешна дата.

Повече от месец групирам и класифицирам информация по отношение на всички свързани лица, които под някаква форма са " заслон " и комфортно опрощение, за господин Костадинов, който е обществена фигура и водач на политическа организация, която се финансира с парите на българските данъкоплатци. Установих с неразбиране, че няма никакви позиции на Велина Костадинова / брачна половинка на Костадинов/, Николай Костадинов / заместник-председател на Политическа партия " Възраждане ", Боян Костадинов, Тодор Костадинов /баща на Костадинов/, както и Борислав Гуцанов /БСП Варна/, Стефан Соколов /Персика ЕООД/, компания " Персика " ЕООД, братята притежатели на " Чифлика ", както и компания " МАЙТ " ООД /продавачът на къщата на варненското езеро за 100 хиляди евро/ и доста други свързани лица.

Започнахме преди седмица, като взех решение да отидем персонално във Варна, а там да потърсим гледните точки на лицата, разказани нагоре. Позицията на Костадинов, по отношение на всичко изнесено в пространството, е ясна. Категорична и красноречива. Реших да направя 3 епизода. Относно предишното на Костадинов, по отношение на обвързваните лица и имуществото, както и самият него.

Започнахме от парцел на ул. " Струма " 6, за който персонално Костадинова е заявила пред АП /Агенцията по вписванията/, че този парцел е техен, който междудругото се намира на 50 метра от ПМГ Варна. В следствие от минувачи разбрахме, че там са живеели Костадинови в миналото и даже децата му учат в елитната гимназия на 50 метра от адреса, който снимахме. Посетих и имоите, които също са благосъстоятелност на Костадинова и посочени в нарочните заявления, които са подадени от нея персонално или от самият Костадинов. Посетихме парцелите на улица " Младежка " 48 в ж.к. " Младост ". Там се приказва за два парцела, 58 кв.м. и 2630 кв.м. Това са 2 декара парцел, в извънредно скъпа и относително нова постройка.

И стигнахме до " Кайсиева градина " и фамилните жилища на Костадинов. Там където живеят майката и бащата Тодор Костадинов.

Вчера, 14.10.2021 година, към 12 часа на обед пристигнахме в " Кайсиева градина ". Знаех единствено, че блока е до главен бул., на гърба на детска площадка и че жилищата, които населяват Костадинови са един до различен. След час уставихме въпросният адрес, както и блока, където се наират двете жилища. Установихме и персоналният автомобил на Костадинов, марка Форд, наследник на цвят, който беше паркиран под терасата на жилището му. Около час стояхме в нашият автомобил пред блока, с цел да изчакаме Костадинова и да потърсим отговори на нашите въпроси. След което видяхме домоуправителят на блока, който попитах дали инцидентно тук живее Костадин Костадинов и Велина Костадинова, а отговорът беше, изтъквам:

" Да, несъмнено. Ето му колата. Сега и жилищата ще Ви покажа ", след което дружно с хигиениста на блока, стигнахме до въпросните жилища. Около 40 минути звъняхме и на двата звънеца, а от вътрешната страна настана блъсканица. Крещене, говорене по телефона и даже закани се чуваха от вътрешната страна. Стана ясно, че никой няма да излезе и по тази причина взех решение да излезем пред блока и да изчакаме още малко, току виж някой се появи.

. Появиха се Николай Костадинов, общински консултант от Възраждане, чието име не зная, а и не познавам, както и още 5 лица не познати за мен. С тях и екип на 3 РУП Варна. бяхме нападнати, заплашвани с ликвидиране (лично от бащата на Костадинов), както и удряни. Беше развалена и част от техниката ни.

Разбира се, полицията направи каквото можа, тъй като очевадно беше готова какво и по какъв начин ще се случва. Не мога да настоявам, че са били там по " молба " на Костадинов, само че самият той в нарочното си видео твърди, че полицията не била взела отношение. Напротив! Близо 3 часа стояхме в 3 РУП, Варна, един по един да даваме показания, а лицата - хулигани не бяха доведени в РУП най-малкото с цел да бъдат разпитани. От наши източници получихме информация, че се прави организация да бъдем открити на адреса, на който пребивавахме във Варна и да бъдем " бити ", с цел да ни бъде " потърсена отговорност ". Очевадно, поради въпросите, които бях подготвил отностно разходването на държаваната дотация на Политическа партия " Въраждане ", както и имотното положение на водача на партията.

Абсолютни неистини и " комфортно опрощение " е това, че някой е бил " издирвал " децата му и видиш ли, щели да бъдат унизени.

Оставям фрагментите, които ползвам към тази коренсподенция, сами да " приказват " за дейностите и бездействията на лицата разказани нагоре, както и на самият Костадинов. Както и истиността на изказванията му.

В умозаключение желая да се обърна към всички българи, които наблюдават вашата медия, употребявайки и трибуната, която ми давате.

Приятели, българи, до момента в който мълчим сме врагове на самите себе си, а когато правото се трансформира в беззаконие, съпротивата е наложителна. Е, нашата опозиция, като младежи, е с микрофон и камера в ръка. Подобни похвати и държание освен, че е непознато за нас, само че и осъждаме сходни актове на принуждение и закани, за да не стигнем до отговорите, които търсим. Именно, сходни дейности и бездействия, както и персони като Костадинов изпълват със наличие рубриката " Шибанистан ".

Изводите са за Вас! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР