Предвид качеството на управлението, предсрочни избори са рационален вариант. Това

...
Предвид качеството на управлението, предсрочни избори са рационален вариант. Това
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Управлението е като разхвърлян двор, затова за всичко се спори

Предвид качеството на ръководството, предварителни избори са разумен вид.
Това мнение изрази в изявление за БНР политологът Димитър Аврамов.
" Настоящото ръководство, въпреки и само вероятното, както беше наричано от всички, е като разпилян двор – няма ред, няма идея. Затова се спори за всичко, по тази причина се влиза в непрекъснати пререкания ", счита политологът.

По думите му, обединението ПП-ДБ е " нещо като патерица на политическата маса сега ".

" Факт е, че в случай че този крайник на масата падне, масата няма да се задържи ", сподели той.

Няма нито качествена, нито концептуална смяна в ръководството, счита Аврамов. Според него не се виждат структурни промени и значими политики.

" Не бих чертал управнически структури за идващия парламент по сегашните социологически изследвания ", уточни той.

Следващият огромен диалог в България не е за това по какъв начин един министър да съвместява две позиции, а за " редуциране на страната ", тъй като държавното управление е прекомерно огромно и не реализира ефикасна работа, а обществото харчи прекомерно доста за държавно управление и страна, изрази позиция Димитър Аврамов.


" Ако външната политика на България се крепи на нежните рамене на госпожа Габриел или на нечии други нежни рамене, то това не приказва добре за кадровия капацитет на ръководещите обединения. "

ГЕРБ не са привикнали да се преценяват с който и да било, само че тъй като има съдружна формула, би трябвало да се преценяват. ГЕРБ е по-малка партия, в сравнение с беше, сподели още политологът.

" ГЕРБ се усеща по-добре в диалог с Движение за права и свободи, в сравнение с в диалог с ПП-ДБ. Управляващата ос е ГЕРБ-ДПС. Тя не е ГЕРБ-ПП. Това е нещо, върху което Политическа партия би трябвало да си помислят и да обяснят на своите гласоподаватели. "

След ротацията Политическа партия ще бъдат в по-комфортна обстановка, тъй като ГЕРБ публично поема кормилото, само че няма причина да мислим, че Петков ще успее да комуникира с обществото по-добре от Борисов, разяснява Аврамов в предаването " Преди всички ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР