Предварителните условия на Европейския съюз (ЕС) към Сърбия да започне

...
Предварителните условия на Европейския съюз (ЕС) към Сърбия да започне
Коментари Харесай

Лавров: Предварителните условия на ЕС към Сърбия са геополитическо упражнение

Предварителните условия на Европейския съюз (ЕС) към Сърбия да стартира договаряния за участие в Съюза са геополитическо упражнение. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров, оповестява.

„ Онзи ден, тъй като сърбите споделиха: „ Не ни забравяйте, когато приемете Украйна и Молдова “, от Брюксел пристигна отговорът: „ Първо се присъединете към антируските наказания “. Всичко е стопански съюз. Сега геополитическото упражнение: откажете се от Косово, подкрепете антируските наказания и ще забележим “, сподели още Лавров.

Лавров също по този начин съобщи, че усилването на изказванията на европейските водачи за участието на Украйна в Европейския съюз е игра и продължение на курса на Европейски Съюз след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики.

„ Струва ми се, че това е игра, продължение на линията, следвана от Европейския съюз след изгубването на Съветския съюз, когато всички критерии бяха пометени и единствено политическата целенасоченост беше в основата на взетите решения, когато за да вземем за пример балтийските страни се причислиха към Европейския съюз ", добави Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР