Предупреждавахме, че ще има силен натиск след 25 юли на

...
Предупреждавахме, че ще има силен натиск след 25 юли на
Коментари Харесай

Румен Драганов: Новият министър на туризма трябва да премахне корупционните практики

Предупреждавахме, че ще има мощен напън след 25 юли на нашето Черноморие, че няма да има места за паркиране, само че не сме очаквали тази повсеместност да се става рано, с цел да се слагат кърпи на шезлонгите, с цел да се пазят. Това разяснява в студиото на "Денят стартира " Румен Драганов, ръководител на Института по разбори и оценки в туризма.

Драганов прикани в този цифров век да създадем нещата на плажа електронни. Да се резервира с електронен билет от час до час даден шезлонг, с цел да има регулация.

По думите му сезонът се развива в тази комплицирана коронавирус конюнктура и ще продължи, тъй като положителното време се резервира. Сезонът е уикендов, сподели Драганов и акцентира, че тази година в Слънчев бряг хотелиерите са разкрили, че има български туристи.

Драганов разяснява и оферти министър на туризма от Има Такъв Народ.

"Запознат е добре с частта хотелиерство и ресторантьорство. Спокоен съм във връзка с неговата експертиза ", сподели още той.

Препоръча политики към подобряването на стопанската система и основаване на работни места. "Българите би трябвало да вършат пари от туризма, а не да работим за молдовци, украинци и т.н ", сподели Драганов.

"Новият министър на туризма би трябвало да отстрани корупционните практики ", сподели Драганов, визирайки инспекциите по морето. Заяви, че е не е належащо да се обявява, когато се потегля на инспекции и че е значим резултатът, а не да се потегля на инспекции "с цялостни джобове ".

Драганов съобщи още, че самият Закон за туризма е корупционен.

"Така е изработен законът, че който даде концесията до живот ще получава пари, в случай че се договорят под масата ", сподели Ручен Драгнов.

Той прикани новият министър да измисли политики, а не да се става рано и да се поставят кърпи на шезлонгите и след това да минава углавен отряд, който да хвърля кърпите във водата. За да има идващ сезон, би трябвало да създадем удовлетворени туристи, безапелационен е Румен Драганов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР