Предстоят разговори с ДБ, няма проблем след това да сме

...
Предстоят разговори с ДБ, няма проблем след това да сме
Коментари Харесай

ПП се канят с ранна кампания да стигнат до повече хора. Никола Минчев: Голяма отговорност

Предстоят диалози с Демократична България, няма проблем по-късно да сме в разнообразни евросемейства
Зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев публично удостовери в парламентарните коридори публикуваното по-рано прессъобщение, че той ще е лидер на листата на Политическа партия за европейските избори. 

„ Бих желал да благодаря за доверието, което ми бе оказано. Приемам тази номинация с огромна отговорност, защото си давам сметка за значимостта на тези избори “, съобщи той в наличието на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. Това са първи европейски избори за Политическа партия и по тази причина нашата цел е да имаме съществено и качествено посланичество в Екологичен потенциал, акцентира Минчев.

„ Нашата мощна убеденост е, че би трябвало да бъдем единни още веднъж и да не разделяме гласоподавателите, които са ни подкрепили към този момент, както на парламентарните, по този начин и на локалните избори “, изясни Минчев.

Това, че оттук насетне в Екологичен потенциал може да сме в разнообразни европейски фамилии, въобще не визира взаимното явяване в този момент, посочи още той. Според него е положителен фактът, че могат овреме да започват акцията за евровота, с цел да доближат до всички гласоподаватели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР