Предстоят ключови месеци в ЕС, а само способни кандидати като

...
Предстоят ключови месеци в ЕС, а само способни кандидати като
Коментари Харесай

Мария Неделчева-Габриел: Предстоят ключови месеци в ЕС

Предстоят основни месеци в Европейски Съюз, а единствено способни претенденти като тези в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили могат да защитят националния интерес. Ще се взема решение за парите за селското стопанство, районната и кохезионната политика. Да, бюджетът е рекорден, само че той би трябвало да остане подобен, да се отбрани. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Неделчева-Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в Русе.

Мария Габриел бе безапелационна, че би трябвало да има Дунавска тактика. „ Искам по-малък брой планове, само че да са такива, които носят съответни изгоди на хората, на туризма, на превоза. Европа би трябвало да се усеща във всяко учебно заведение, във всяко обитаемо място, желаеме Европа да дава благоприятни условия за младежите “, сподели тя.

По думите на лидера на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили на идните избори би трябвало всички жители за следващ път с гласа си да жигосат борбата и да поощрят диалогичността. „ Да бъдем дейни, да не позволяваме двойни стандарти и разделяне. Да се борим образованието да е високо в дневния ред на Европейски Съюз. Нека дружно изпратим сигнал за мощна, сигурна и суверенна Европа, даваща вероятност за младите “, прозова Габриел.

„ Нищо не може да се реализира, в случай че не работим дружно. За последните 8 години Русе направи не крачка, а скок напред - невъобразим до момента. Гражданите на Русе бяха до нас и в тежките моменти, убеден съм, че ще бъдат и с нас на успеха на 26 май “, сподели претендентът за евродепутат Андрей Новаков.

Според Ева Майдел, номер 4 в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, българските жители би трябвало да изпратят в Екологичен потенциал хора, които имат позиции, контакти и престиж, с цел да бранят интереса им. „ Не ни трябват дилетанти, а способни хора. Вярвам, че ще реализираме поредна победа на изборите, а дружно с нея да имаме България и Европа на младите и бизнеса “, приключи претендентът за член на Екологичен потенциал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР