Предстоящият мач на Дилиан Уайт с Антъни Джошуа бе отменен,

...
Предстоящият мач на Дилиан Уайт с Антъни Джошуа бе отменен,
Коментари Харесай

Отмениха мача между Джошуа и Уайт на 12 август

Предстоящият мач на Дилиан Уайт с Антъни Джошуа бе анулиран, откакто инцидентен антидопингов тест на Уайт върна " спорни аналитични разкрития ". Доброволната антидопингова организация (ВАДА) съобщи, че е уведомила Асоциацията на боксовите комисии и Британския боксов ръб за надзор, че " случаен антидопингов протокол ", взет от Уайт, е върнал спорни резултати.


" След тази вест, боят е анулиран, като следва да бъде извършено цялостно следствие ", споделиха в свое изказване от Matchroom. Sky Sports News потърси лагера на Уайт за коментар.

Сблъсъкът сред двамата британци трябваше да се организира в зала " О2 Арена " в Лондон на 12 август. Бившият международен първенец в тежка категория Джошуа има дългогодишно съревнование с Уайт, който го надделя в аматьорските равнища, преди Ей Джей да завоюва златен орден на Олимпийските игри в Лондон през 2012. Като експерти, двамата се биха в страховит мач за купата в тежка категория на Англия, а победител с механически нокаут в седмия рунд излезе Джошуа.

Спечелилият всред Джошуа и Уайт бе спряган за евентуален конфликт с Дионтей Уайлдър, като за евентуална локация се сочеше Близкия Изток по-късно тази година. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР