Предстои скоро да бъде внесен обвинителен акт и да се

...
Предстои скоро да бъде внесен обвинителен акт и да се
Коментари Харесай

Никое от разследванията на прокуратурата не било предизборно

Предстои скоро да бъде импортиран обвинителен акт и да се заведе дело против някогашния заместник-кмет на Столичната община Евгени Крусев. Това съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова пред Нова телевизия.

Тя увери, че когато се съберат данни за осъществено закононарушение с висок публичен интерес и висока степен на социална заплаха, се подхващат дейности.

Относно задържането на Георги Семерджиев в Барселона Арнаудова уточни, че е почнала инспекция за персонално укривателство, защото Семерджиев е дал жилището си на търсените Ветко и Маринела Арабаджиеви. Към този миг не ми е известно прокуратурата да е била сезирана с данни за пране на пари или други закононарушения, осъществени от Семерджиев, разяснява още тя.

По отношение на вчерашната интервенция, извършена в постройката на Община Стрелча, Арнаудова заяви, че се проверява насила от страна на кмета, който е злоупотребил със служебното си състояние. Тя беше безапелационна, че в нито едно от следствията прокуратурата не работи предизборно и съобщи, че и в тази ситуация с кмета на Созопол, и в този с кметицата на Златица се работи от близо година.

Арнаудова осведоми и че четиримата рекетьори над възпитаници в Плевен може да получат до 10 години затвор. Двама от тях са осъждани, а другите двама са с престъпни регистрации, само че не са осъждани, разясни тя и добави, че психологическият тормоз над жертвите е продължавал повече от година. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР