Предстои още една битка с кутии за очила, тъй като

...
Предстои още една битка с кутии за очила, тъй като
Коментари Харесай

Currys намалява £500 от телевизорите на Samsung, но съперничещата сделка ще ви осигури Galaxy Watch 5Pro безплатно

Предстои още една борба с кутии за очила, защото и Currys, и Samsung пускат видимо незабележими покупко-продажби за редица 4K устройства, идеално време, в случай че желаете желаех да надстроя. С понижение до £500 от цената, един търговец на дребно може да наподобява като идеалния, за който да се спрете, в случай че не желаете Galaxy Watch 5 Pro гратис.

Да, Samsung ще даде на всеки, който купи 65 -инчов модел Neo QLED HDR тв приемник най-новия си Galaxy Watch 5Pro на безценица – няма да платите нито стотинка за £279 численост носима технология. Предлага се за заявяване на три от устройствата му; ще би трябвало да изберете QN85C, QN88C или QN90C.

Сделката в магазина на Samsung значи, че ще платите £1499 за един от тв приемниците, след което ще получите Galaxy Watch 5Pro на стойност £279 гратис в онлайн кошницата си. По-мощният QN90C е понижен от £1699, тъй че бихме предложили това да е моделът, който избирате, макар че е безвредно да се каже, че даже и с безплатния смарт часовник, това е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР