Представяне на китайските традиции с демонстрация на бойни изкуства, свирене

...
Представяне на китайските традиции с демонстрация на бойни изкуства, свирене
Коментари Харесай

С безплатно участие в спортна игра варненци могат да спечелят пътуване до Нингбо, Китай

Представяне на китайските обичаи с проява на бойни изкуства, свирене на обичайни китайски принадлежности, показване на национално облекло, както и огромната премия - пътешестване до побратимения с Варна град в Китай - Нингбо, това чака варненци на 21 септември, научи Moreto.net.

Пътуването може да бъде извоювано посредством присъединяване и победа в специфична обиколка-игра на Морската градина, проведена от Нингбо и посолството на Китай, в която всеки може да се включи гратис.

Играта ще се състои на 21 септември (събота) сред 09:00 и 11:00, на Слънчевия часовник в Морската градина. За присъединяване може да се регистрирате на място, само че уредниците предизвестяват, че на място ще се одобряват стеснен брой тимове, по тази причина предлагат да се запишете авансово през формуляра ТУК.

Условията на играта са:

1. Сформирайте тим от 3-ма или 4-ма индивида и се запишете за присъединяване във формуляра.

2. Тръгнете с тима си по квалифицираната обиколка, която ще бъде маркирана, с цел да знаете от къде да преминете, а доброволци ще ви създадат фотоси на тима на особено готови места, представящи китайските обичаи, по маршрута и ще ги качат на Фейсбук страницата на играта.

3. Отборът с най-вече лайкове на фотосите му, тимът с най-оригинална фотография (избрана от жури от Нингбо) и най-бързият тим, минал обиколката, ще се борят за огромната премия. А по какъв начин тъкмо - ще стане ясно на място. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР