Представяме ви петте марки, които дебютират на Автомобилен салон София

...
Представяме ви петте марки, които дебютират на Автомобилен салон София
Коментари Харесай

Кои са новите производители на Автомобилен салон "София 2019"?

Представяме ви петте марки, които дебютират на Автомобилен салон " София 2019 ": 

 

 

Mahindra

Индийкият производител дебютира на ревюто при новия си представител за България. Компанията залага най-вече на кросоувъри, с които ще се опита да завоюва българските консуматори. Автомобилите се отличават с ниската си цена, която започва от 20 000 лева

 

Cupra

Доскоро Cupra беше част от компанията SEAT, само че към този момент е независим авто производител. Както и преди, под тази марка ще се оферират спортни модели, като първите от тях са кросоувъри поради нарасналото търсене на този вид коли.

 

Ora

Това е новата марка на китайския производител Great Wall, която стъпва на българския пазар. Тя обаче ще създава електрически автомобили, като първото предложение за възможните клиенти е кросоувърът IQ. Според производителя, този електрически автомобил може да измине 400 км с едно зареждане на батериите.

 

Rolls-Royce

Британската марка ще бъде показана на автосалона в София от най-големия и надлежно най-скъп сериен кросоувър на планетата Culinnan. Благодарение на него марката съвсем удвои продажбите си през последната година, макар че това е и едно от най-скъпите оферти в класа на първокласните всъдеходи.

 

DR

Компанията DR Automobiles (преди това се е казвала и DR Company) е учредена през 2006 година в Италия, където към този момент има над 200 представитества. Първият неин модел е DR5, който е основан на китайския Chery. В България новата марка ще продава кросоувъри. Това са DR3, DR4, DR5 Еvо и DR6. Моделът DR3 имa и изцялo eлeктричecкa мoдификaция, кoятo вce oщe e кoнцeпция, нo е прeдcтaвeнa нa caлoнa в Coфия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР