Представяме ви няколко невероятни истории за изневяра, които някои хора

...
Представяме ви няколко невероятни истории за изневяра, които някои хора
Коментари Харесай

5 истории за изневяра, които ще ви накарат да се замислите

Представяме ви няколко невероятни истории за невярност, които някои хора са изпитали на гърба си. Някои от случаите са в действителност покъртителни и са споделени от консуматори на Buzzfeed в техен материал, представен от actualno.com.

1. " Хванах колегата си по време на празненство в една стая с пет други мъже и две голи дами. Бяхме на празненство в неговия апартамент и по някое време той просто изчезна. Намерих го в една от стаите в тази обстановка. "

2. " Не отидох на работа, с цел да направя парти-изненада за моя някогашен другар. След това той ми изневери пред всички на празненството с една жена от гостите. За да бъде още по-гадно, на идващия ден ме уволниха на работа, тъй като не бях предизвестила, че ще не присъствам. "

3. " Аз и моят другар отидохме на посетители за Коледа на наши другари. Когато пристигна да ме вземе в колата, имаше още едно момиче, с което се беше срещнал преди броени дни. Когато го видях, започнах да трептя. Питах го дали е сериозен и той ми сподели, че и тя има покана от домакините. Най-лошото от всичко беше, че тя беше пияна и раздърпана. "

4. " Забременях, не беше планувано, само че връзката ни вървеше в действителност добре. Той обичаше да върви по празненства с другари и постоянно излизаше. Никога не съм била ревностна. След като родих, не можехме да сме интимно дружно за 30 дни, с цел да се възстановя. През това време той е свалил приложението Tinder и е отишъл на няколко срещи. Разбрах месеци по-късно като видях профила му. "

5. " Първото ми гадже беше доста сладостен. Вярвах му на 100% и прекарвахме всеки уикенд дружно. Казваше, че работи, че е доста ангажиран през седмицата. Веднъж го чаках и не се появи. Каза, че е болен, само че открих, че е отишъл на ваучър. Следващият уикенд още веднъж не се появи и три дни по-късно скъса с мен със SMS с оправданието, че е бил ангажиран да учи. По-късно разбрах, че до момента в който сме били дружно ми е изневерявал с някогашната си. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР