Представителката на консорциума от Саудитска Арабия, който все още осъществява

...
Представителката на консорциума от Саудитска Арабия, който все още осъществява
Коментари Харесай

Шефката на Нюкасъл: Ставащото с Абрамович е тъжно!

Представителката на консорциума от Саудитска Арабия, който към момента реализира покупката на британския Нюкасъл, Аманда Стейвли дефинира като непочтено протичащото се със притежателя на Челси Роман Абрамович. Руският олигарх бе подложен на сериозен напън след нахлуването на съветската войска на територията на Украйна и започването на война и в последна сметка разгласи, че ще продаде клуба.

“Винаги ще има геополитически проблеми, само че аз съм тъжна от протичащото се с Роман Абрамович и това, че той ще се раздели Челси заради своите хипотетични връзки с някого (руският президент Владимир Путин). Не мисля, че това е изключително почтено. И въпреки всичко би трябвало да носим отговорност за всичките си отношения”, разяснява една от най-горещите тематики в света на футбола бизнесдамата.

Също по този начин Стейвли съобщи, че няма никакви терзания за довеждане докрай на договорката към “свраките”, каквито въпроси бяха повдигнати последните дни.

“Трябва да помним, че Саудитска Арабия и необикновено огромна, значима страна, която обичам. Обичам хората там, това е едно младо и витално население и аз виждам по какъв начин страната се трансформира доста. Не го споделям от позиция на Нюкасъл, а приказвам в персонално качество. Така мисля, тъй като се срещнах с доста хора там и съм разчувствана от това, избирам хората да се вълнуват от футбола, а не да вземат участие във война”, съобщи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР