Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в конкурса "Мис

...
Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в конкурса "Мис
Коментари Харесай

Харназ Сандху, актриса от Боливуд, стана новата Мис Вселена

Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в състезанието "Мис Вселена ", който се състоя в израелския курортен град Ейлат на Червено море, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Индийката, актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка

Андреа Меса от Мексико.

Конкурсът включваше обичайно показване на национално облекло, бански и изявленията с участничките, които да покажат ораторските им умения.

Състезанието попадна в светлината на прожекторите, защото бе

проведено в Израел на фона на апели за протест на страната

поради отношението ѝ към палестинците. В последна сметка само Малайзия не изпрати своя представителка, като публично уточни за решението си ковид.

В изявление предишния месец Андреа Меса се разгласи против политизирането на състезанието в Израел. Представителка на израелското министерство на туризма изясни, че страната е била определена за хазаин поради сполучливата си имунизационна стратегия против COVID-19.

Поради разновидността Омикрон обаче

Израел бе заставен да затвори границите си за задгранични туристи в края на предишния месец .

Повечето от претендентките за купата към този момент бяха пристигнали в страната, преди да бъдат въведени новите ограничавания. Онези, които се забавиха, получиха особено позволение да влязат, само че с изискване за 72-часова карантина, показва АП.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР