Две двойки са на крачка от елиминациите в “Един за

...
Две двойки са на крачка от елиминациите в “Един за
Коментари Харесай

Две двойки на крачка от елиминацията в „Един за друг“

Две двойки са на крачка от елиминациите в “Един за различен ” откакто не съумяха да преминат първото групово тестване в най-романтичното риалити тази седмица. Брокерът Светослав, брачната половинка му Сияна, инфлуенсърката София и нейната половинка Тихомир отхвърлиха присъединяване в скоковете с бънджи и останаха с бюджет от 0 лв. в седмичното класиране, поставяйки под въпрос своето присъединяване във финалния стадий на конкуренцията.

Всяка от двойките в имението на любовта трябваше да преодолее страховете си и да превъзмогне себе си, с цел да премине сполучливо през следващото тестване в предаването. Влюбените участници бяха качени на висяща платформа, издигната на височина от 35 метра. За да завоюват сумата от 5000 лв., те трябваше да съберат храброст и да скочат дружно, увеличавайки доста насъбраното си досега фамилно положение. Всяка секунда съмнение обаче намаляваше евентуалната сума, която двойката може да завоюва.

Най-бързо със задачата се оправиха младите адвокати Елизабет и Йордан, които съумяха да прибавят цели 4760 лева към своят бюджет. Забавните перничани Михаела и Венцислав и постоянно усмихнатите Петър и Галена приключиха наедно, добавяйки 4570 лева към своето благосъстояние. Инфлуенсърката София и определяната като максимален пълководец Сияна не съумяха да превъзмогнат страховете си и отхвърлиха присъединяване в играта, което остави тях и половинките им Тихомир и Светослав на последните две места във краткотрайното класиране.

След високите дози адреналин, вечерта за влюбените двойки приключи с шумно караоке празненство, в което се включи и иконата на българската поп музика Васил Найденов, който пя и се радостни с всички тях под звуците на някои от най-големите си шлагери.

Утре любовните инциденти в “Един за различен ” не престават с нови водни завършения, които биха се опрели и на най-опитните мореплаватели. Не пропускайте премиерния епизод на най-позитивното сантиментално риалити в събота, 11 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на и в формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Един без различен ” в, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР