Представителите на тези зодии най-често страдат от любовните си неуспехи.

...
Представителите на тези зодии най-често страдат от любовните си неуспехи.
Коментари Харесай

Влюбените в тези зодии често завършват с разбито сърце

Представителите на тези зодии най-често страдат от любовните си неуспехи. Често обаче самите те избират прекарвания, които ще им донесат прочувствена болежка.
Хората, които имат тези зодиакални знаци, са склонни да предават възприятията си към недостъпни сътрудници. Те избират да страдат от обич, вместо да водят благополучен живот.

Влюбените в тези зодии постоянно приключват с разрушено сърце.
Тези зодии ценят любовните провокации и обичат да преодоляват трудностите, които стоят на пътя на сантименталната им връзка. Те се отегчават, когато някой се интересува от тях, заради което най-често избират хора, които не са в положение да ги обичат.

Хората от тези зодии вършат неприятен избор в любовта.
Тези зодии постоянно страдат от личните си стремежи:

Рак

Ако зодия Рак има избор сред двама души – някой, който се отнася добре с него и някой, който се отнася с него неприятно, той постоянно ще избере другия човек. Дълбоко в себе си той е уверен, че би трябвало да заслужи нечия благосклонност и първо да се жертва доста пъти за любовта си, преди да сътвори сериозна връзка. Поради това той страда от разрушено сърце през по-голямата част от живота си.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион не обича да излиза с тези които имат мощна благосклонност към тях. Те избират хора, които наподобяват недостъпни. Повечето романси със Скорпион стартират с някой, който първоначално е изцяло не запомнил за него. След като премине през комплицирана тактика, с цел да накара индивида да се влюби в него, Скорпионът от време на време би трябвало да се помири с неуспеха.

Телец

Зодия Телец са известни със своята непримиримост. Въпреки че самите те биха предпочели да кажат, че са непрекъснати в възприятията си, в действителност те могат да се привържат за доста години към човек, с който в никакъв случай няма да бъдат благополучен. Ако не успее да срещне някого, с който би могъл да стане другар, преди да сътвори връзка, той постоянно се влюбва в токсичния сътрудник за дълго време.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР