Представителите на домакините Себастиан Баес и Федерико Кория ще спорят

...
Представителите на домакините Себастиан Баес и Федерико Кория ще спорят
Коментари Харесай

Себастиан Баес и Федерико Кория ще спорят за титлата на турнира в Кордоба

Представителите на домакините Себастиан Баес и Федерико Кория ще спорят за купата на шампионата по тенис на клей в аржентинския град Кордоба с награден фонд 642 735 $.

Четвъртият подложен Баес надви над боливийският квалификант Уго Делиен с 6:4, 6:4 за час и 31 минути игра на полуфиналите.

Шестият в схемата Кория в профил защитаващия купата си и трети подложен Алберт Рамос-Виньолас (Испания) с 6:4, 7:6(2) в мач, траял два часа и 26 минути.

Заемащият 67-о място в международната класация Федерико Кория досега има единствено един изгубен сет в Кордоба и се класира за втори край в шампионатите от АТП в кариерата си, а му следва и да влезе в топ 50 при идващото възобновяване на класацията.

22-годишният Баес се цели във втори трофей откакто завоюва купата в Ещорил през предходната година. Финалът ще бъде четвърти на сингъл в кариерата му и първи на родна земя.

„ За мен това значи доста, а и ми носи убеденост. Обичам публиката тук, приятелите ми, фамилията ми, тъй че това е огромна мотивация за мен “, разяснява Себастиан Баес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР