Представителите на БСП Деница Златева, Крум Зарков и Атанас Зафиров

...
Представителите на БСП Деница Златева, Крум Зарков и Атанас Зафиров
Коментари Харесай

БСП се срещнаха с Националния съвет на Трудово-производителните кооперации в България

Представителите на Българска социалистическа партия Деница Златева, Крум Зарков и Атанас Зафиров се срещнаха с Националния съвет на Трудово-производителните кооперации (ТПК) в България, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Те показаха политическата платформа на социалистите "Визия за България ". От Българска социалистическа партия бяха безапелационни, че ще употребяват експертния опит на ТПК по отношение на развиването на обществената стопанска система и насърчаването на кооперативната активност, която има за цел да интегрира хората с увреждания. Предстоят поредност от съответни работни срещи, с цел да бъдат разисквани законодателни ограничения в региона на данъчната политика.

"Визия за България " е опция на ръководството. Кооперациите ще бъдат в основата на стопанската система на страната, тъй като Българска социалистическа партия няма да основава стопанска система за няколко индивида, а стопанска система, която да работи за хората, разгласи Крум Зарков.

Социалистите са уверени, че в България има голям капацитет и кооперациите са един от главните фактори за развиване на обществена политика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР