Представителите и на двете формации подчертаха, че не искат министерски

...
Представителите и на двете формации подчертаха, че не искат министерски
Коментари Харесай

Манолова: Срещата ни с ДБ е червена лампичка за това, че няма да подкрепим правителство на всяка цена

Представителите и на двете обединения подчертаха, че не желаят министерски постове и ще положат всички нужни старания, с цел да бъде формирано държавно управление с първия мандат – на „ Има подобен народ”.

Демократична България и ИБГНИ споделиха още, че утвърждават работата на трима министри от служебния кабинет – Кирил Петков, Асен Василев и проф. Николай Денков.

„ Посоката и стандартът, които те зададоха, би трябвало да бъдат следвани и от наследниците им на постовете. Неслучайно служебното държавно управление се радва на огромно доверие. Хората чакат такова да е и следващото”, уточни Манолова.

„ Позицията ни за държавно управление на Има Такъв Народ ще бъде дефинитивно завършена и обществено декларирана, откакто забележим имената на кандидат-министрите”, добави тя.

„ Трябва да има ясно закрепени политически задължения, тъй че ние да можем да дадем нашия глас. Защото той в действителност не е наш, а на гласоподавателите ни. Искаме да сме градивни и ще създадем всичко допустимо да бъде осъществен първият мандат”, разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Той изрично отхвърли изказванията, че има намерение да се кандидатира за основен прокурор.

„ Темата към този момент не е дали Гешев ще си тръгне, а кой ще бъде неговият наследник”, сподели още Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР