Представители на ПП-ДБ не знаят за никакви пачки, кучета и

...
Представители на ПП-ДБ не знаят за никакви пачки, кучета и
Коментари Харесай

ПП-ДБ не знаят за пачки, кучета и връзките на Живко Коцев с контрабандисти

Представители на ПП-ДБ не знаят за никакви пачки, кучета и присъединяване на Живко Коцев и Бойко Рашков с упрекнатите в контрабанда семейство Димитрови.

„ Нека чуем какво пояснение ще даде за всички материали, които излизат и да забележим каква е истината “, съобщи Христо Иванов пред Николай Караколев във връзка последните фотоси на основният секретар с кучетон на Димитрови, а пуделът сниман неведнъж с пачки евробанкноти.

09 април 2024, 12:15

Мрежата прегря: Политическа партия стандарт - кучето носи парите у дома, стопанинът върви на грууминг!

Коментар направи и Антоанета Цонева, съгласно която прокуратурата се употребява за бухалка, а фотосите на Коцев, Рашков и Димитрови са с неразбираем генезис.

08 април 2024, 20:50

„ Афера “: Нова порция фотоси на пачки, контрабанда, Живко Коцев, Бойко Рашков и едно куче

„ Трябваше да бъде освободен вътрешния министър, алармирали сме прокуратурата за Калин Стоянов. Не знам защо говорите, не знам за никакви фотоси. Не знам какви са тези фотоси и от кое място изтичат. Има значение и дали се употребява прокуратурата като бухалка. Снимки с пудел и пачки по какъв начин да ги разясня. Аз видях фотоси с пачки и пудел. Не знам чии е този пудел, не се занимавам с домашните любимци на хората “, съобщи Антоанета Цонева.  

09 април 2024, 14:59

Живко Коцев уличил и Асен Василев във връзки с контрабандистите на Паскал (ДОКУМЕНТ)

Никола Минчев който също театралничи на фотоси със семейство Димитрови съобщи, че не ги познава, познава единствено Бойко Рашков. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР