Представители на подземния свят от 90-те години продължават да вършеят

...
Представители на подземния свят от 90-те години продължават да вършеят
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Коя година сме? Усеща се като 1996 - Таки, Маки, Къро, Ами и Пашата продължават да вършеят

Представители на подземния свят от 90-те години не престават да вършеят из страната и през днешния ден, написа още във фейсбук профила си Ивайло Мирчев от " Демократична България "

" Коя година сме, знаете ли? Уж 2023, но се усеща като 1996-а. Таки, Маки, Къро, Ами, Пашата, маджовци, Маргини, трактори, котараци - всичките тези представители на подземния свят от 90-те години не престават да вършеят из страната и през днешния ден. Разполагат с прокурорски и политически чадър, получават лъвския къс от държавни и общински компании, печелят публични поръчки и концесии за милиарди.

Докога мутри ще са знак на страната ни, по света и у нас? Това ли е България, каквато желаеме да виждаме? Едни ни плашат, че България банкрутира, други - че " джендърът " я убива, а дейностите и бездействията на Гешев съумяват да са хем “инструмент на Господ ”, хем в услуга на нарушителите. И то с претенцията, че, надали не, той самият е България. Не, това не е нашата България. България ще е такава, за каквато се преборим сами. И колкото повече хора повярват, че можем да имаме естествена европейска страна, толкоз по-скоро ще победим мутрите, пишман политиците и прокурорите, обслужващи незаконни схеми.

Хайде стига към този момент. На 90-те им е време да приключат. Няма закога да чакаме някой различен да се оправи с нашите проблеми. Не сме в детската градина и е несериозно да чакаме вътрешните ни проблеми да бъдат решени от " Магнитски " или европрокуратурата. Трябва сами да си свършим работата - да реформираме прокуратурата, да си върнем България такава, каквато би трябвало да бъде - европейска, почтена, мястото, където ще порастват децата ни, а ние ще работим добре и ще остаряваме спокойни за бъдещето. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР