Представители на общините Дългопол, Провадия и Долни чифлик, както и

...
Представители на общините Дългопол, Провадия и Долни чифлик, както и
Коментари Харесай

Провадия, Долни чифлик и Дългопол представиха проекта DISCOVERY на Международното изложение “Ваканция и СПА” 


Представители на общините Дългопол, Провадия и Долни чифлик, както и на туроператора Франга ООД показаха план DISCOVERY по време на тазгодишното Международно ревю “Ваканция и СПА ”. Юбилейното 40-о издание се организира от 13 до 15 март в Интер Експо Център в София. Международният конгрес се провежда с поддръжката на Министерството на туризма на Република България, Република Мадагаскар е държава-партньор, а главен сътрудник е България Еър. На ревюто се показаха повече от 200 участници – хотели, ваканционни комплекси, места за настаняване, снабдители на транспортни услуги, общински, районни и локални туристически организации, туроператори и туристически организации от 14 страни в Европа, Азия и Африка.

Най-голямото и представително българско туристическо ревю с интернационално присъединяване даде опция на представителите на план DISCOVERY да проведат голям брой срещи с участващите туроператори, общини и Неправителствени организации за разпространение на плана и основаване на сполучливи партньорства.

Проект BG176789478-2023-01-0008 „ ОТКРИЙ МИНАЛОТО, ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО в Дългопол, Провадия и Долни чифлик: Интегриран маркетингов модел за реклама на туристическите услуги в отдалечени черноморски общини (DISCOVERY) ” се осъществя по Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България за дребните общини Дългопол, Провадия и Долни чифлик, ситуирани към огромния туристически привлекателен център Варна да получат необятна известност и да се трансфорат в привлекателни дестинации за идващите туристи с акцент към тези от Полша, оповестява provaton.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР