Представители на Национален синдикат на пожарникарите и спасителите Огнеборец ще

...
Представители на Национален синдикат на пожарникарите и спасителите Огнеборец ще
Коментари Харесай

Пожарникари и министър обсъждат повишаване на заплатите с над 10%

Представители на Национален профсъюз на пожарникарите и спасителите „ Огнеборец ” ще се срещне с министъра на вътрешните работи. Повод са поставените преди седмица претенции за покачване на заплатите с повече от 10% през идната година , осведоми БГНЕС.
В своя позиция преди седмица от синдиката показаха неодобрение от заложения в бюджета за 2021 година растеж на възнагражденията и настояха за започване на договаряния с държавното управление за предугаждане на повече средства за заплати и финансови разноски.
 Министерство на вътрешните работи и синдикатите не се схванаха за заплатите, митинги ще има Министерство на вътрешните работи и синдикатите не се схванаха за заплатите, митинги ще има
Протест на служители на реда ще има в неделя, 8 ноември, в градинката пред църквата Свети Седмочисленици до Министерство на вътрешните работи, откакто на днешната среща не б...
" Видимо от проектобюджета, активността на чиновниците от ведомството, които над осем месеца участваха в преодоляване на пандемията и понижаване на следствията от COVID-19, ще остане недооценена. Чувстваме се извънредно огорчени " показаха в своята позиция от " Огнеборец ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР