Представители на ГЕРБ Пловдив област на среща в Скутаре С черен

...
Представители на ГЕРБ Пловдив област на среща в Скутаре
С черен
Коментари Харесай

С план за излизане от кризата сме по-силни от хаоса

Представители на ГЕРБ Пловдив област на среща в Скутаре

„ С черен пиар не се печелят избори, още по-малко може да се ръководи по тази причина ние сме пред вас с лицата си, намерено и ви гледаме в очите. Няма от какво да се срамим, а гордо заявяваме, че някой ден всичко ще бъде друго. Не съжаляваме за през вчерашния ден, ние от ГЕРБ мислим за години напред и имаме проект за излизане от рецесията, с който ще възродим България “.

С тези думи регионалният координатор Георги Мараджиев откри срещата с поданици на община Марица в обновеното читалище в село Скутаре.

Той показа пред събралото се голям брой листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и целите на партията за бъдещо ръководство.

С него бяха част от претендентите – лидерът Десислава Трифонова, Младен Шишков и представителят на съдружния сътрудник от Съюз на демократичните сили Йордан Кръстанов, общинският началник Петър Славков и членът на НИС ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

Домакин им беше кметът на община Марица Димитър Иванов. По време на полемиката хората споделиха огорчението си от обстановката в страната, бързо топящите се приходи и паниката си за бъдещето.

„ Знаем, че ви е доста мъчно, само че всички усещаме следствията от ръководството на „ Промяната “, разяснява в тази връзка Младен Шишков.

Той акцентира, че високите цени в страната, неналичието на дърва за огрев и рекордната инфлация са разследване, както на вътрешни фактори, по този начин и на неспособността на предходното ръководство да се оправи с проблемите.

По думите му ГЕРБ остави страната с инфлация равна на европейската, а сега инфлацията в България е два пъти по-висока от европейската.

Представителите на ГЕРБ обясниха пред жителите на община „ Марица “ за проектите на ГЕРБ за излизане от рецесията, както и за концепциите за модернизирането на страната и повишението приходите на хората и приканиха хората да гласоподават на 2 октомври.

Само с безапелационна победа ГЕРБ ще може да осъществя своя План за възобновяване на България от рецесиите. И верният номер е 24!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР