Представител на официалния дилър на билети за сблъсъка между Кубрат

...
Представител на официалния дилър на билети за сблъсъка между Кубрат
Коментари Харесай

Дилърът на билети за Джошуа - Пулев: Не търгуваме с България!

Представител на формалния дилър на билети за конфликта сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа - stubhub.co.uk разгласи, че уеб сайтът не работи с България и това е повода да не могат да се закупят талони от него. Според изказванията на отговарящия за връзките с клиенти, IP адресите на наша територия не са блокирани или лимитирани, а просто компанията е решила да не търгува с България.

“Няма по какъв начин да закупите билети за мача, защото ние не работим с вашата страна. Не одобряваме заплащания от територията на България. Ако желаете да поръчате билет, ще би трябвало да намерите различен метод. Това значи да поръчате посредством ваши другари от чужбина. Кажете им те да закупят билети за вас”, споделя човек от поддръжката на портала пред “Тема Спорт”.

В същото време отдел “Връзки с клиенти” не можаха да дадат отговор за какво не работят с България, а в това време билети могат да се закупят от Турция, да вземем за пример. Оттам споделиха още, че няма по какъв начин да са били продадени талони от техния уебсайт на български почитатели, в случай че те са били поръчани от територията на България. Всичко това на процедура значи, че желанието на Кубрат Пулев да спомогне за оправяне на казуса с продажбата на билети няма по какъв начин да откри съответна реакция, тъй като не се обрисува от stubhub.co.uk да трансформират политиката си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР