Представете си група от привилегировани хора, в чиито ръце е

...
Представете си група от привилегировани хора, в чиито ръце е
Коментари Харесай

Д-р Джон Коулман: Комитетът 300 - най-строго пазената тайна в света

Представете си група от привилегировани хора, в чиито ръце е съсредоточена безспорната власт! Те не признават държавните граници и са над законите, те управляват политиката, религията, търговията и индустрията. Техни са банките, пазарът на опиати, медиите, петролната промишленост...

Те управляват света.
Те са Комитетът 300.

Д-р Джон Коулман разкрива имената на хората, които ръководят живота ни и вземат решение ориста ни. Той показва безапелационни причини, действителни обстоятелства, съответни имена, компании, банки и организации. Коулман планува редица събития, които през днешния ден са водещи вести в международните медии.
Лесно е да ревизирате истинността на казаното в тази книга!



Ваш е изборът дали да си останете в незнание... Или да разберете аргументите за политическите събития, икономическите и обществени връзки, религиозните спорове по света.

Анализатор по интернационалните връзки, доктор Джон Коулман е работил за МИ 6. Като офицер от разузнаването е пътувал и живял в доста страни, имал е достъп до архиви и секретни документи. След публикуването на „ Комитетът 300” той и фамилията му са подложени на душевен и финансов тормоз, даже получават смъртни закани. Неговото огромно следствие показва в елементи концепцията на тайния хайлайф за Нов международен ред с всички последици за свободния свят.

Разкритията му повлияват върху създатели като Джим Марс и Ян ван Хелсинг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР